We zijn steeds op zoek naar circulaire stromen die passen in ons duurzaamheidsverhaal. Ook in de teelt van tomaten onderzoeken we de mogelijkheden om zo weinig mogelijk afval te produceren en daar waar mogelijk afvalstromen om te buigen tot grondstof. Zo wordt er bijvoorbeeld geteeld op een substraat van kokos, een afvalproduct van de kokosteelt. Ondertussen worden ook plantenresten al verwerkt tot verpakkingen en de productie van een kwalitatieve tomatensaus past helemaal in deze bedrijfsfilosofie. Niet elke vrucht geraakt door de strenge kwaliteitscontroles van de tomaten die verkocht worden als vers product. Wanneer enkel kleur, vorm of stevigheid afwijkend is, kunnen deze wel verwerkt worden in een afgeleid product. Het resultaat is een echte saus om van te houden. Toma’Amoris is een smaakvolle, pure saus, licht gekruid waardoor hij voor de meest uiteenlopende gerechten gebruikt kan worden. Een ideale basis voor pasta’s, sauzen en soepen, maar ook een meesterchef wil er graag mee aan de slag.