Stoffels Tomaten

Zeg niet zomaar
Tomaat tegen een
Stoffels Tomaat

De smaak van Stoffels

Alles staat of valt met de smaak! Een lekker product geeft nu eenmaal de meeste kans op een herhalingsaankoop. Het Stoffels smaakteam zoekt daarom steeds nauwgezet naar nieuwe variëteiten voor het samenstellen van een uniek assortiment. De rassen worden geselecteerd op basis van onberispelijke kwaliteit, unieke smaak en smaakvastheid. 

De smaak van Stoffels

Duurzaamheid

Bij Stoffels koesteren we onze band met de natuur en streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dagelijks zetten we onze inspanningen voort en trachten we een positieve impact te blijven maken op het milieu.

Duurzaamheid
Meet the team

Meet the team

Met een jong, enthousiast team werken we dag in dag uit samen om een kwalitatief product op de markt te brengen en zo onze dienstverlening met klanten te optimaliseren.

Ons bedrijf

Met bijna 30 jaar ervaring in het telen, verpakken en commercialiseren van tomaten durven we onszelf gerust dé tomatenspecialisten noemen. Alles begon met een droom van Paul Stoffels om een eigen tuinbouwbedrijf te starten. Hoe we evolueerden van een kale akker naar een modern tuinbouwbedrijf met ongeveer 30 hectaren glastuinbouw in eigen beheer lees je hier.

Ons bedrijf