We gaan voor 100% smaak,
100% natuurlijk, 100% stoffels!

Tomatenkwekerij Stoffels bestaat al meer dan 25 jaar en evolueerde in die tijd naar een van de meest moderne tomatenbedrijven in België. We zijn een bedrijf met een duidelijk en identificeerbaar profiel. De afgelopen jaren is voortdurend gekozen om op een innovatieve manier te gaan voor de duurzame teelt van tomaten. Met veel passie en overgave proberen wij dagelijks onze grenzen te verleggen, nieuwe standaarden te creëren en de huidige standaarden te verbeteren.

Bestel via onze webshop

Kwaliteit, smaak
& innovatie

Bij Stoffels blijven we onze klanten en partners inspireren met waardevolle innovaties. Met veel passie verleggen we onze grenzen en stellen we daarbij nieuwe en betere normen binnen de sector. We omschrijven onszelf als marktgedreven producent waarbij kwaliteit, smaak en innovatie centraal staan en een nauwe samenwerking met onze partners een must is.

Hoe gaat Stoffels
te werk?

We kiezen voor de best beschikbare variëteiten die steeds in de best mogelijke omstandigheden worden geteeld. Door in te zetten op de korte keten bieden we een grote flexibiliteit aan onze klanten en de jaarrond producties in België en Nederland zorgen voor een continuïteit in het aanbod. Dit alles op een zo duurzaam mogelijke manier waarbij mens en milieu centraal staan.