Belgische tomaten

Duurzaam gekweekt

Korte keten

Smaakt het hele jaar door

Stoffels Tomaten kweekt de lekkerste Belgische tomaten in haar duurzame kwekerij te Rijkevorsel. In onze serres vind je verschillende tomatenrassen, die zijn uitverkozen voor hun heerlijke smaak en kwaliteit. Om het hele jaar door de beste kwaliteit te garanderen, blijven we steeds op zoek naar nieuwe rassen. Bij ons vind je dan ook heel wat unieke Belgische tomaten die vers worden geoogst en vervolgens rechtstreeks naar de winkel gaan.

Verse tomaten

Heb je interesse in onze verse tomaten?

Bekijk ons aanbod
Tomatenkwekerij

Een uitgebreid gamma van Belgische tomaten

Een tomaat is niet zomaar een tomaat. Tomaten heb je in verschillende vormen, groottes, kleuren en smaken. Dat zie je ook terug in ons gamma tomaten, zowel voor de Belgische groothandel als de consument. Van hapklare kerstomaten in kleur naar keuze tot unieke tomatenvariëteiten om mee te experimenteren in originele recepten. Onze Belgische tomaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten verpakkingen, die zo veel mogelijk recycleerbaar of composteerbaar zijn. Deze zijn perfect voor in de winkelrekken, op de markt of in de keuken van een restaurant. Consumenten kunnen onze Belgische tomaten ontdekken in kleinere verpakkingen, zoals in een eco pouch of kartonnen schaal.

Contacteer ons voor meer informatie

Benieuwd naar onze Belgische tomaten of naar de werkwijze van onze kwekerij? Onze experts vertellen je graag meer over onze verse producten. Wil je Stoffels Tomaten inschakelen als leverancier voor jouw winkel of bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of via info@stoffels-tomaten.be. We bespreken graag de mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking.