Pasta alle Puttanesca met Toma’dor en Toma’gusto

Pasta alle Puttanesca met Toma’dor en Toma’gusto

Pasta alle Puttanesca met Toma’dor en Toma’gusto

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 g Toma’dor tomaten
  • 400 g linguine
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 rode pepers
  • 120 g zwarte olijven
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 theelepels kappertjes
  • 800 g Toma’gusto tomaten
  • Peper en zout
  • Kruiden: peterselie en basilicum
Deel op

Bereiding

  • Bereid pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Pel de knoflook, ontpit de pepers en hak deze grof. Halveer de Toma’dor tomaten en olijven. Snij de Toma’gusto tomaten in stukken.
  • Verhit de olijfolie in een pan, rooster de knoflook en de pepers lichtjes. Voeg olijven, Toma’dor tomaten en kappertjes toe en laat even ronddraaien.
  • Blus af met Toma’gusto tomaten, breng op smaak met peper en zout en laat ongeveer 10-15 minuten op laag vuur sudderen.
  • Spatel de pasta door het mengsel en serveer met gehakte kruiden.
Deel op

Waarom
Deze tomaten?

De Toma’dor is de koning van de smaak binnen ons assortiment. Dankzij zijn onevenaarbare smaak verheft deze kerstomaat zich boven alle anderen. Verrassend zoet en sprankelend!

Door zijn hapklaar en onweerstaanbaar karakter tilt deze kerstomaat iedere snack of salade naar een hoger niveau.

Eindelijk een grote tomaat met een heerlijke smaak! Met zijn uitzonderlijk friszoete, kruidige smaak profileert de Toma’gusto zich als dé ware smaaktomaat. Door zijn sappige beet en stevige structuur is deze tomaat ideaal voor in de keuken, maar evengoed om zomaar in te bijten. Beleef de smaak en laat je overtuigen!