Kreeft met Toma’tasty tomaten

Kreeft met Toma’tasty tomaten

Kreeft met Toma’tasty tomaten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 Toma’tasty tomaten
  • 1 kreeft per persoon
  • 100 gram Kaviaar
Deel op

Bereiding

  • Was en snij de Toma’tasty tomaten in dunne plakjes.
  • Breng een grote pan water aan de kook
  • Voeg veel zout toe: ongeveer een eetlepel zout per liter water
  • Verwijder de elastieken van de scharen en laat de kreeft nu in het kokend water glijden.
  • Als je hem gekookt wil opeten, reken dan totaal 1 minuut per 100 gram.
  • Schik de Toma’tasty tomaten op het bord. In het midden centreer je de kreeft.
  • Afwerken met Kaviaar op de tomaten
Deel op

Waarom
Deze tomaat?

De Toma’tasty is een cocktailtomaat met acht of negen vruchten. Deze variëteit heeft een fijne, friszoete, kruidige smaak. Ze zijn lekker sappig van beet en toch stevig van structuur.
De tomaten hebben een dieprode, glanzende huid. De vruchten hangen aan een mooie frisgroene steel. Door zijn rijke aromatische smaak is de Toma’tasty een sterke verbetering binnen het cocktailsegment.