Kikkererwtensalade met Toma’dor en feta

Kikkererwtensalade met Toma’dor en feta

Kikkererwtensalade met Toma’dor en feta

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 bakje Toma’dor tomaatjes
  • 1 glazen bokaal kikkererwten
  • 1 rode ui
  • 1 bosje bladpeterselie
  • 100 g feta
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel witte wijnazijn
  • Peper en zout
Deel op

Bereiding

  • Haal de kikkererwten uit de bokaal, spoel ze onder water en laat uitlekken.
  • Halveer de Toma’dor tomaatjes.
  • Pel de rode ui en snijd in fijne ringen.
  • Was de peterselie en hak fijn.
  • Neem een mooie kom en meng hierin de kikkererwten met de gehalveerde Toma’dor tomaatjes, de rode ui ringen en de fijngehakte peterselie.
  • Kruid met peper en zout en meng er de olijfolie en de witte wijnazijn onder.
  • Werk af met wat verkruimelde feta.
Deel op

Waarom
Deze tomaat?

De Toma’dor is de koning van de smaak binnen ons assortiment. Dankzij zijn onevenaarbare smaak verheft deze kerstomaat zich boven alle anderen. Verrassend zoet en sprankelend!

Door zijn hapklaar en onweerstaanbaar karakter tilt deze kerstomaat iedere snack of salade naar een hoger niveau.