Bruschetta classica met Toma’gusto

Bruschetta classica met Toma’gusto

Bruschetta classica met Toma’gusto

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 Toma’gusto tomaten
  • 4 takjes basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g mozzarella
  • 4 sneden bruin brood
  • 1 eetlepel
  • Olijfolie
  • Zwarte peper
  • Grof zeezout
Deel op

Bereiding

  • Rooster het brood in een broodrooster of leg het 8 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Snij elk sneetje in 2.
  • Verwijder ondertussen de pitjes uit de Toma’gusto tomaten en snij in kleine blokjes.
  • Scheur de mozzarella en de basilicumblaadjes in kleinere stukken.
  • Wrijf 1 kant van de sneetjes brood in met het gepelde en in 2 gesneden teentje knoflook. Verdeel er de Toma’gusto blokjes over en plet lichtjes met een vork. Verdeel er de mozzarella en het basilicum over en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Besprenkel met de olijfolie.
Deel op

Waarom
Deze tomaat?

Eindelijk een grote tomaat met een heerlijke smaak! Met zijn uitzonderlijk friszoete, kruidige smaak profileert de Toma’gusto zich als dé ware smaaktomaat. Door zijn sappige beet en stevige structuur is deze tomaat ideaal voor in de keuken, maar evengoed om zomaar in te bijten. Beleef de smaak en laat je overtuigen!