Bladerdeegflapjes met Toma’dor

Bladerdeegflapjes met Toma’dor

Bladerdeegflapjes met Toma’dor

Ingrediënten voor 4 personen

  • 15 Toma‘dor tomaatjes
  • 1 rechthoekig vel kant-en-klaar bladerdeeg
  • 1 grote burrata
  • Handvol verse basilicum
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 koffielepel Italiaanse kruiden
  • 1 eidooier
  • Peper en zout
Deel op
Bewaar dit recept

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snijd lange rechthoeken van het bladerdeeg en halveer de tomaatjes.
  • Snijd de burrata in stukjes en schep het romige mengsel op de helft van de bladerdeegflapjes.
  • Leg er de halve Toma’dor tomaatjes op, kruid met peper en zout, de Italiaanse kruiden en olijfolie.
  • Hak de helft van de basilicum fijn en schik op de burratavulling.
  • Sluit de bladerdeegflapjes en sluit de randen goed met behulp van een vork. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  • Klop de eidooier los in een kommetje en bestrijk de bladerdeegflapjes met het eigeel.
  • Bak ze zo’n 15 tot 18 min. goudbruin in de oven. Serveer met extra basilicum.
Deel op
Bewaar dit recept

Waarom
Deze tomaat?

De Toma’dor is de koning van de smaak binnen ons assortiment. Dankzij zijn onevenaarbare smaak verheft deze kerstomaat zich boven alle anderen. Verrassend zoet en sprankelend!

Door zijn hapklaar en onweerstaanbaar karakter tilt deze kerstomaat iedere snack of salade naar een hoger niveau.