Zomers genieten met Stoffels tomaten

Zomers genieten met Stoffels tomaten

Naast gepassioneerd medezaakvoerder van Stoffels, is Petra Veldman een groot voorvechter van een gezonde, gevarieerde keuken die vertrekt vanuit pure ingrediënten. Ze weet als geen ander hoe je tomaten op de meest verscheidene manieren in de keuken kan gebruiken!

Stoffels Tomaten
Tomaten zijn als de artiesten van de keuken, met hun veelzijdigheid creëren ze een smaakvolle symfonie in elk gerecht.
- Petra Veldman
Stoffels Tomaten

Tomaat "warm" aanbevolen

Door zijn kruidige smaak en vast vruchtvlees is de Toma’muse
tomaat uiterst geschikt voor warme gerechten. Deze donker paarse tomaten worden verkocht met een heerlijke toma’rinade op basis van rozemarijn, een perfecte match! Snijd de tomaten doormidden, bestrijk ze met de marinade en zet 10 minuten in de oven of grill! Een heerlijke, snelle groentenschotel én een vegetarisch alternatief voor op de BBQ!

Zeg het met kleur

Niets zo makkelijk als een carpaccio van tomaat. Gebruik de
smaakvolle en bonkige tomaten uit het Stoffels Toma’chef gamma of uit de Toma’mix. De sterke ribbels in de tomaat zorgen voor een prachtig bloemenpatroon op je bord. Combineer verschillende kleuren en formaten voor een extra mooi effect. Combineer met een heerlijke buffelmozzarella en werk af met wat olijfolie, peper zout en een basilicumblaadje. Bijna te mooi om op te eten.

Stoffels Tomaten
Stoffels Tomaten

Om in te bijten!

Verleid eens met een taartje. De Toma’rito tomaat is dé perfecte keukenpartner. Hij is zowat voor alles geschikt. Hol een 20 tal Toma’rito tomaatjes uit en leg ze met de open zijde naar boven op een met mosterd ingestreken stukje bladerdeeg. Kruid af met wat provençaalse kruiden en wat geraspte kaas. Na een kwartiertje oventijd heb je een heerlijk gerecht.

Stoffels tomaten koop je bij Colruyt, Okay, Spar, Carrefour, Delhaize, Hanos of Metro en de betere groentenspeciaalzaken.