Vacature: Sales New Business Development Manager

Vacature: Sales New Business Development Manager

Ben je als ervaren sales professional op zoek naar een afwisselende internationale uitdaging? Word onze new business development manager (voltijds) en draag bij aan de groei en succes bij Stoffels!

Stoffels tomaten is een dynamisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het telen en verhandelen van smaaktomaten. Samen met ons enthousiaste team beleef je nooit nog een saaie werkdag. 

Jij als new business development manager speelt daarin een cruciale rol, door het binnenhalen van nieuwe retailklanten. Daarnaast biedt deze vacature je de perfecte kans om je internationale skills optimaal te benutten in een erg vlotte werkomgeving!

Wat ga je doen?

Als new business development manager ben je verantwoordelijk voor het identificeren van nieuwe kansen, het benaderen van potentiële klanten en last but not least: het sluiten van deals.
Met de inzet van jouw kennis, commerciële vaardigheden en enthousiasme weet je de wens van de klant uit te vragen en dit te vertalen in sales-orders en lange klantrelaties. Het vlotte contact met prospects en bestaande (ook internationale) klanten maakt deze job op niveau erg interessant.

Wat breng je mee?

Je hebt ervaring met een bewezen succesvol parcours in een soortgelijke commerciële functie, en een master werk- en denkniveau. Je hebt reeds een netwerk en ervaring met nationale en internationale retailers. Ook ben je gedreven om je huidig netwerk verder uit te bouwen.

Ben je pro-actief, nieuwsgierig, communicatief en heb je de wil om continu te scoren, dan is dit zeker iets voor jou!


Solliciteer direct!

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je interesse? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het Stoffels-Tomaten team!

Stuur je CV en motivatiebrief naar: hr@stoffels-tomaten.be t.a.v. Max Verheijen
Wij kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten.