Vacature: New Business Development Manager (Internationaal)

Vacature: New Business Development Manager (Internationaal)

Ben jij een ervaren salesprofessional met een passie voor internationale uitdagingen? Stoffels Tomaten, gevestigd in Rijkevorsel (Noorden van Antwerpen), is op zoek naar een gedreven Business Development Manager om onze groei in de internationale retailsector te versnellen. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf dat zich richt op het telen, verpakken en verhandelen van hoogwaardige smaaktomaten. Met meer dan 30 jaar ervaring en een aanwezigheid in meer dan 16 landen, zijn wij trots op onze rol als dé tomatenspecialist in zowel binnen- als buitenland.

Waarom kiezen voor Stoffels Tomaten? Bij Stoffels Tomaten vind je een moderne werkomgeving met een familiaal karakter en een vlakke structuur. Onze enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in voor duurzame en innovatieve oplossingen. Wij bieden een stabiele en ambitieuze werkplek waar elke medewerker echt wordt gewaardeerd.

Wat ga je doen? Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor:

  • Het identificeren van nieuwe kansen en zakelijke relaties op internationaal niveau.
  • Het initiëren van contacten met nationale en internationale retailers, met een sterke focus op het uitbreiden van ons klantenbestand in Engeland.
  • Het onderhandelen en sluiten van contracten om duurzame klantrelaties op te bouwen.
  • Het inzetten van jouw enthousiasme en commerciële vaardigheden om de wensen van klanten te begrijpen en om te zetten in concrete sales-orders.
  • Het samenwerken met een collega Business Development Manager en een team van drie inside sales medewerkers. Je rapporteert aan onze Sales Manager, Max, die je ondersteunt met zijn uitgebreide kennis en ervaring.

Wie ben jij?

  • Je hebt aantoonbare ervaring in Business Development en Account Management, bij voorkeur met bewezen succes in het aantrekken en beheren van nationale en internationale Retail klanten.
  • Je beschikt over een bestaand netwerk en hebt ervaring met retailers op nationaal en internationaal niveau, met een specifieke focus op de Engelse markt.
  • Je beheerst zowel het Frans als het Engels goed en bent bereid deze talen in een internationale context in te zetten.
  • Je hebt een master werk- en denkniveau en bent commercieel ingesteld, proactief en resultaatgericht.
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een passie voor het opbouwen van langdurige relaties.

Interesse? Ben je klaar om je internationale verkoopcarrière naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van het Stoffels Tomaten team! Stuur je cv en motivatiebrief naar: hr@stoffels-tomaten.be t.a.v. Max Verheijen.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!