Kwaliteit en duurzaamheid van eigen bodem, het hele jaar door.

Kwaliteit en duurzaamheid van eigen bodem, het hele jaar door.
Het klopt dat we tijdens de wintermaanden het aanbod wat inperken en iets meer inzetten op de meest breed gedragen variëteiten, maar op vlak van kwaliteit verandert er eigenlijk niets.
- Paul Stoffels - oprichter van Stoffels Tomaten

Duurzaamheid als speerpunt

Smaak staat altijd centraal, maar bij Stoffels Tomaten is het telen van een duurzaam product minstens even belangrijk. Vroeger steeg de ecologische voetafdruk fors in de winterperiode, maar dankzij de inzet van E-boilers en LED-verlichting kunnen zij hun serres optimaal verwarmen en verlichten tijdens de koude maanden. Deze technologieën verduurzamen het energieverbruik aanzienlijk.

Circulair werken zit in hun DNA. Regenwater wordt opgevangen en hergebruikt, er wordt geteeld op een kokossubstraat wat een afvalproduct is van de kokosteelt en er worden zelfs al verpakkingen gemaakt uit plantenresten uit de landbouw. Als kers op de taart ontwikkelden ze vorig jaar een heerlijke tomatensaus waarmee ook voedsel-verspilling tegengegaan wordt. Met de Toma’amoris brengen ze een smaakvolle, pure saus op de markt, 100% gemaakt van eigen, Belgische smaaktomaatjes.

Stoffels Tomaten
Stoffels Tomaten
Stoffels Tomaten

Toma'rito

De Toma’rito is een veelzijdige mini pruimtomaat die op vlak van smaak niet te evenaren valt binnen het segment. Hij staat gekend voor zijn diverse culinaire toepassingen. Of het nu gaat om het maken van sauzen, salades of gevulde tomaten, de Toma’rito biedt een consistent hoge kwaliteit en smaak, het hele jaar door.

Stoffels Tomaten

TIP

Stoffels Tomaten voorziet graag ondersteuning van het eigen product in de winkel.
Contacteer het team voor meer info over tastings, displays via sales@stoffels-tomaten.be of +32 (0)3 664 83 23.