Toma'amoris soep met basilicum en parmezaan

Toma'amoris soep met basilicum en parmezaan

Toma'amoris soep met basilicum en parmezaan

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500g Toma’amoris tomatensaus
  • 100ml room
  • 500ml groentebouillon
  • Verse basilicum
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
Deel op
Bewaar dit recept

Bereiding

  • Verwarm de Toma’amoris saus met de bouillon.
  • Voeg de room toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
  • Garneer met verse basilicum, geraspte Parmezaanse kaas en een scheutje olijfolie.

Tip: Heerlijk met crunchy croutons.

Deel op
Bewaar dit recept

Waarom
Deze tomaat?

TOMA'AMORIS

Voor onze tomatensaus gaan we aan de slag met het idee uit grootmoederstijd waarin op het einde van een warme zomer de tomaten worden verwerkt tot sap en saus om de winter door te komen. In perioden van overproductie maken we heerlijke saus met tomaten die op hun toppunt zijn van smaak. Ook de tomaten met een minder perfect uiterlijk gaan mee in de pot.

Toma’Amoris is een rijke basissaus, krachtig van smaak en lekker smeuïg van textuur. De saus is goed geconcentreerd en daardoor niet zo lopend als vele sauzen. Het geheim? Een enorme hoeveelheid aan kerstomaatjes, recht uit de serres van Stoffels tomaten! Vrij van bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, smaakversterkers of kleurstoffen.