DE SPORTZOMER VAN STOFFELS!

DE SPORTZOMER VAN STOFFELS!
Stoffels Tomaten

Stoffels tomaten staat steeds garant voor kwalitatieve en smaakvolle tomaten en met de kleurrijke sporticonen hopen we de aandacht te trekken van jong en oud om zo het gezond snacken te stimuleren.

Zo wordt het aanmoedigen van onze Rode Duivels, wielrenners, Olympische en Paralympische helden vanuit onze zetel naast een leuke, ook nog een gezonde bezigheid!

Stoffels kiest resoluut voor smaak met goede tomatenvariëteiten en een aangepaste teeltwijze. Want een tomaat moet lekker zijn! Anders dan bij reguliere teelten gebruiken we bij Stoffels een organische bodem. De natuurlijke biodiversiteit zorgt dat de plant in balans blijft zonder bestrijdingsmiddelen. Daarom zijn onze tomaatjes zoet, fris en fruitig met een knapperige beet die je zonder wassen kan opeten.

Stoffels Tomaten

Ook in duurzaamheid gaan we voor goud. We kiezen in ons teeltproces zoveel mogelijk voor circulaire stromen. Onze waterstromen zijn gesloten zonder uitloop naar natuur en ons organisch substraat is een mooi voorbeeld van cradle to cradle waarbij de afval van de kokosteelt de basis wordt voor onze duurzame teelt. Daarnaast zetten we grote stappen in het verduurzamen van ons energieverbruik.

NOT JUST A PRETTY FACE
-

De Sport-box is een uiterst duurzame kartonnen verpakking voorzien van een klein venster zodat de consument de tomaten steeds goed kan zien. Na gebruik kan de Sport-box integraal bij het oud papier gerecycleerd worden, tenzij je de leuke doos vol met grappige sporticonen wil hergebruiken, dat kan ook natuurlijk!

Stoffels Tomaten

De Sport-box is vanaf 10 juni verkrijgbaar bij Colruyt, Carrefour en bij Aldi (enkel laatste week juni). Ook bij Foodbag blijft hij heel de zomer beschikbaar.

Kom je met heel de familie of een groep vrienden bij elkaar om onze nationale helden aan te moedigen, wil je trakteren op je sportclub of hou je een straatfeest om het succes van een lokale sportheld te vieren bestel dan 1 doos gevuld met 6 Toma’boxen op de website van Stoffels.

Stoffels Tomaten

Met de code 'SPORTZOMER' krijg je 10% korting!