Recepten met tomaten

Duurzaam gekweekt

Korte keten

Smaakt het hele jaar door

Stoffels Tomaten biedt je graag inspirerende recepten met onze verse en smaakvolle tomaten als ingrediënt. Zoek jij nog naar een fris en zomers recept om deze veelzijdige vrucht in te verwerken? Of ben je op zoek naar een hartverwarmend recept voor die koude herfstavonden? Lees dan zeker verder en ontdek de mogelijkheden om je vrienden en familieleden te verrassen met een heerlijke maaltijd.

Verse tomaten

Heb je interesse in onze verse tomaten?

Bekijk ons aanbod
Tomatenkwekerij

Inspirerende recepten met onze verse tomaten als basis

Recepten met tomaten; daar kunnen we je er heel wat van aanbieden. Als tomatenkwekerij en leverancier zijn we namelijk als geen ander bekend met de mogelijkheden van deze vrucht. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we onze recepten met tomaten onderverdeeld in categorieën. Van recepten voor de grill, perfect voor een zomerse barbecue, tot recepten voor een heerlijke snack, ideaal voor een gezonde werkpauze. Alle recepten zijn geïnspireerd door de unieke smaak van een bepaald tomatenras, dat op het juiste moment is geoogst. Kies je voor het bereiden van deze recepten met onze tomaten? Dan krijg je heerlijke verse, Belgische tomaten vol smaak die jouw gerecht nog heerlijker maken.

Ontdek de heerlijke smaak van onze tomaten

Lekkere en inspirerende bereidingen voor onze smaakvolle tomaten vind je tussen onze originele recepten. Heb je vragen over onze producten of onze recepten? We beantwoorden ze graag. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@stoffels-tomaten.be.