Tomaten groothandel

Duurzaam gekweekt

Korte keten

Smaakt het hele jaar door

Voor sappige, verse en lokaal geteelde tomaten voor de groothandel reken je op Stoffels Tomaten; dé leverancier bij uitstek in België (in Rijkevorsel, nabij Hoogstraten). In onze kwekerij kweken we met veel zorg de lekkerste tomaten, het hele jaar door. Als ervaren leverancier bezorgen we supermarkten, groothandels en bedrijven enkel de lekkerste tomaten van heel België. Lees verder en ontdek wat onze tomaten zo uniek maakt.

Verse tomaten

Heb je interesse in onze verse tomaten?

Bekijk ons aanbod
Tomatenkwekerij

Altijd verse tomaten via onze kwekerij

Stoffels Tomaten is niet voor niets dé favoriete teler van tomaten van groothandelaren. We zijn immers een zeer innoverende en duurzame kwekerij die enkel de lekkerste Belgische tomaten levert. We kweken verschillende tomatenrassen, die zorgvuldig zijn uitgekozen om hun heerlijke smaak en uitstekende kwaliteit. Als je ons kiest als je leverancier van tomaten, ontvang je bovendien een breed aanbod aan verse tomaten. De tomaten worden namelijk pas geoogst wanneer deze rijp zijn, en wanneer we je bestelling ontvangen. Zo gaan onze tomaten meteen van onze serre naar jouw winkel, bedrijf of groothandel. Dankzij deze korte keten ontvangen consumenten en chefs enkel sappige tomaten vol smaak, die ze kunnen verwerken in hun recepten.

Een duurzame leverancier van kwaliteitstomaten

Als leverancier aan onder andere groothandels zijn we zeer trots op de kwaliteit van de tomaten die we telen op verschillende locaties in België. Deze kwaliteit bereiken we bovendien op een duurzame wijze. Zo ontvang je altijd ‘ready to eat’ tomaten, die je voor bereiding niet hoeft te wassen. We gebruiken namelijk zo veel mogelijk biologische bestrijdingsmiddelen, in plaats van schadelijke pesticiden. Ook onze verpakkingen evolueren steeds meer naar duurzame verpakkingen. Consumenten kunnen steeds meer rekenen op recycleerbare of composteerbare verpakkingen van Stoffels Tomaten.

Reken op een betrouwbare leverancier; reken op ons!

Wil jij ook heerlijke tomaten van een duurzame en betrouwbare leverancier aanbieden in je winkel of bedrijf in België of het buitenland? Stoffels Tomaten is je graag van dienst. Neem snel contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@stoffels-tomaten.be. We vertellen je graag meer over onze sappige tomaten en de verschillende rassen die we kweken.