Tomatenkwekerij Rijkevorsel

Duurzaam gekweekt

Korte keten

Smaakt het hele jaar door

Onze tomatenkwekerij te Rijkevorsel neemt het gehele proces zelf in de hand. Het kweken, de verpakking en het verhandelen doet het enthousiaste team van Stoffels Tomaten zelf. Elke tomaat produceren we in onze tomatenkwekerij nabij Hoogstraten met een zicht op een beter milieu en inspelend op de huidige maatschappelijke gevoeligheid voor gezond en gemakkelijk eten.

Verse tomaten

Heb je interesse in onze verse tomaten?

Bekijk ons aanbod
Tomatenkwekerij

Onze tomatenkwekerij levert enkel tomaten met de beste smaak

In onze tomatenkwekerij kweken we de lekkerste tomaten van heel België. Hoe we dat klaarspelen? Door uiterst zorgvuldig onze tomatenrassen te selecteren. Hierbij kijken we naar smaak, smaakvastheid en natuurlijk de algemene kwaliteit van de vrucht. We telen op verschillende locaties waaronder Rijkevorsel, Hoogstraten, Merksplas en Duffel. Het teeltproces verloopt met het grootste respect voor de natuur. We oogsten bovendien pas wanneer we een bestelling binnenkrijgen. Hierdoor vinden de tomaten van onze tomatenkwekerij te Rijkevorsel snel hun weg naar de winkel. Bijgevolg vind je enkel sappige, rijpe tomaten vol smaak van Stoffels Tomaten in je plaatselijke supermarkt.

Een duurzame tomatenkwekerij

Duurzaamheid is steeds “a work in progress” en als producent gaan we de verantwoordelijkheid aan om een ecologisch totaalproduct tot bij de consument te brengen. Omwille van onze unieke werkwijze is onze tomatenkwekerij een van de duurzaamste in België. Om de lekkerste tomaten te garanderen, werken we onder meer zo veel mogelijk met biologische bestrijdingsmiddelen. Dat maakt onze tomaten ‘ready to eat’, met andere woorden: je hoeft ze niet te wassen voor je ze gebruikt in je heerlijke gerechten. Onze tomatenkwekerij zet zich ook in voor het verminderen van afvalstoffen. Dat blijkt onder andere uit onze recycleerbare of composteerbare verpakkingen.

Proef van onze heerlijke tomaten!

Ontdek meer over onze duurzame tomatenkwekerij en proef van onze heerlijke, sappige tomaten die met respect voor de natuur worden gekweekt. Zoek je nog inspiratie om deze lekkere vrucht te gebruiken in je gerechten? Dan vind je zeker een lekker gerecht tussen onze vele recepten. Neem contact met ons op indien je meer informatie wenst over onze producten of ons bedrijf!