Toma'Amoris-Suppe mit Basilikum und Parmesan

Toma'Amoris-Suppe mit Basilikum und Parmesan

Toma'Amoris-Suppe mit Basilikum und Parmesan

Zutaten für 4 Personen

  • 500 g Tomatensauce Toma'Amoris
  • 100ml Sahne
  • 500ml Gemüsebouillon
  • Frisches Basilikum
  • Parmesankäse
  • Olivenöl
Teilen auf
Dieses Rezept speichern

Zubereitung

  • Die Toma'Amoris-Sauce mit der Bouillon erhitzen.
  • Die Sahne hinzufügen und 10 Minuten lang kochen lassen.
  • Mit frischem Basilikum, geriebenem Parmesankäse und einem Spritzer Olivenöl garnieren.

Tipp: Köstlich mit knusprigen Croutons.

Teilen auf
Dieses Rezept speichern

Warum
diese Tomate?

TOMA'AMORIS

Voor onze tomatensaus gaan we aan de slag met het idee uit grootmoederstijd waarin op het einde van een warme zomer de tomaten worden verwerkt tot sap en saus om de winter door te komen. In perioden van overproductie maken we heerlijke saus met tomaten die op hun toppunt zijn van smaak. Ook de tomaten met een minder perfect uiterlijk gaan mee in de pot.

Toma’Amoris is een rijke basissaus, krachtig van smaak en lekker smeuïg van textuur. De saus is goed geconcentreerd en daardoor niet zo lopend als vele sauzen. Het geheim? Een enorme hoeveelheid aan kerstomaatjes, recht uit de serres van Stoffels tomaten! Vrij van bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, smaakversterkers of kleurstoffen.